Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

1 rum och kök på 37 kvm bytes mot större

Soffgrupp sett från säng

I helgen så fixade jag och Caroline med vår lägenhet. Vi känner just nu att det är dags att flytta till något större. Vi städade lägenheten och rensade undan allt onödigt lullull för att kunna få lite sköna bilder. Caroline hade tidigare registrerat sig på siten Björnsbytare (fattar inte varför den heter så) och nu ligger den även uppe på lägenhetsbyte.se. Lägenheten som vi bor i är en väldigt bra lägenhet med rymlig planlösning och inbyggd garderob. Köket hyser 4-6 sittande personer och vardagsrummet rymmer gott och väl en stor säng och en schyst soffgrupp, fast vi känner att denna börjar bli lite trång just nu för två personer och en katt. [gallery link="file" columns="4" orderby="ID"]

Här är den saxade beskrivningen från annonserna som ligger uppe.

Stor etta som känns betydligt större än vad som står på pappret, det vet vi två som har bott här i flera år. Badrum separat från toalett. Fönster åt tre håll men ytterst lite insikt. Bredband via fiber med möjlighet till 100 mbit/s nyligen indraget i lägenheterna. Rymligt kök med mycket förvarig och matplatsyta.
Rymlig upplyst inbyggd garderob för kläd/skoförvaring eller dylikt.
I övrigt en lättmöblerad lägenhet med rymd.
Området är lummigt och mysigt med ett ICA bara några hundra meter in på åsen. Knappt hundra meter ner till tunnelbanan Hägetstensåsen, bara sju minuter till Hornstull och fem till Liljeholmens Galleria med flera mataffärer, klädbutiker och gym.

Stor etta som känns betydligt större än vad som står på pappret, det vet vi två som har bott här i flera år. Badrum separat från toalett. Fönster åt tre håll men ytterst lite insikt. Bredband via fiber med möjlighet till 100 mbit/s nyligen indraget i lägenheterna. Rymligt kök med mycket förvarig och matplatsyta. Rymlig upplyst inbyggd garderob för kläd/skoförvaring eller dylikt.I övrigt en lättmöblerad lägenhet med rymd.Området är lummigt och mysigt med ett ICA bara några hundra meter in på åsen. Knappt hundra meter ner till tunnelbanan Hägetstensåsen, bara sju minuter till Hornstull och fem till Liljeholmens Galleria med flera mataffärer, klädbutiker och gym.

Är du sugen på att flytta till en billig etta och har en schyst 2:a eller 3:a hör gärna av dig. OBS katten ingår ej i bytet.