Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

Bazaren 2012

2012-02-10_D700_Stockholm_Länsstyrelse_Bazaar_DSC2879

[gallery link="file" order="DESC" columns="4" orderby="title"] Förra året kontaktade jag projektledaren på Stockholms länsstyrelse inför vad som då kallades Rekryteringsbazaren. Jag föreslog att de skulle ha nytta av lite nya evenemangsbilder som de kan använda i marknadsföring och även dela ut till utställarna som vill göra något redaktionellt av sitt deltagande.

I år hade mässan kapat halva namnet men innehållet var lika välfyllt som i fjol. Bazaren 2012 bjöd likt förra året in arbetssökande, studienyfikna och starta eget-sugna till Kulturhuset i Stockholm för mässan och dessutom jubileumsfirande. Att jag blev tillfrågad att fotografera i år igen var väldigt trevligt och jag tror själv att jag utvecklade bildspråket en aning jämfört med förra året.

Alla bilder under dagen togs med mitt relativt nyinköpta Nikkor 35mm f/1.4G på min Nikon D700. Objektivet hade jag tidigare fått låna under ett event på Café Opera och blev genast förälskad i dess ljusstyrka och brännvidd som fungerar utmärkt i trängre miljöer men utan den förvrängning som 14-24 orsakar i kanterna.