Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

Bakom kulisserna på The Sirens

Mitt under min karriärs mest hektiska period passar jag på att även göra ett eget projekt. Smart eller ej, det vettifan men otroligt givande. De faktiska bilderna kommer att dröja lite, men för att stilla er nyfikenhet delar jag med mig lite av mina bakom-kulisserna-bilder.

Vi fotograferade dessa med Olympus OM-D E-M1. En riktigt robust kompakt systemkamera som jag fick låna över dagen. Ser fram emot att bekanta mig med den igen redan på torsdag kväll under ett nytt uppdrag.

Som ni ser på bilderna så fotograferade vi med endast en lampa som vi formade ljuset på med Profotos ProFresnel spot. En riktigt stor best som ger en fin och rak ljusbild med hårda skuggor.

Tack till mitt fantastiska team för dagen, styling av Isabell Rödén, Makeup och hår från Johanna Salomsson, Sigrid A, Alice P och Erik B från MIKAs och tack till Emma som stod framför kameran för första gången i sitt liv och var så jäkla duktig! Ett stort tack till min fru och inspiratör Caroline och till min assistent Elina som stod för bts-bilderna.