Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

Nytt konstprojekt! Svartvita dubbelexponeringar

Det känns fantastiskt roligt att få lansera det här projektet med er. Detta är bilder som jag är otroligt stolt över och känner att de representerar mig som fotograf. Bilderna är en vidareutveckling från en serie med dubbelexponeringar i färg. En av bilderna donerade jag till Musikhjälpen i höstas. Det som skiljer denna serie mot den förra är att bilderna även har ett moment av rörelse och givetvis att de är svartvita.

Black & white exposure - 1

Utställning

Bilderna kan ses i påskhelgen på Edenryds gårdsbutik under den traditionsenliga konstrundan. Förutom denna serie ställer jag ut mina tidigare dubbelexponeringar i färg och delar ur min första utställning COWS.

Bilderna trycks upp i en limiterad upplaga, signerade, numrerade och certifierade exemplar om 20 exemplar. tavlorna trycks på 49x62cm 400gsm handgjort papper från Lessebo pappersbruk av Prints by DKJ.  Den handgjorda process och det grova mönstret ger ett fantastiskt djup i bilderna.

Vill ni redan nu lägga händerna på nummer 1 av 20 på något av motiven innan utställningen så kan ni kontakta mig på info@tobiasbjorkgren.se

Black & white exposure - 2

Black & white exposure - 3

Team

Som alltid så är jag otroligt tacksam för alla talangfulla människor som jag jobbar med, och utan dem, skulle det inte bli några bilder! I detta projekt samarbetade jag med modellen Jasmine Sundström från Stockholmsgruppen, makeupartisten Johanna Nomiey (som även gjorde min PhaseOne kampanj), Helena Dahl har färdigställt bilderna så att de ser extra fina ut för tryck.