Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

Ett besök på den skånska slätten med Emma

Emma S på skånska slätten

Jag hoppas att alla haft en fantastisk sommar för det har jag haft, förutom att spendera tre veckor nere i Skåne för att lära mig filma och träffa vänner, så passade jag på att träffa Emma, som var en av modellerna i "the sirens" och fotografera några trevliga bilder på henne i det underbara skånska landskapet. Vi hade planerat att göra en motljusfotografering, men vädrets makter ville annorlunda.

Emma S på skånska slätten

Ibland kan det oplanerade göra bilderna ännu bättre och så var det även denna gång. Den molnbeklädda himmeln skapade en mer rå och mystisk atmosfär än den idé som vi hade från början och ger bilderna ytterligare en dimension.

Emma S på skånska slätten

Ibland är det svårt att bestämma sig hur man ska presentera bilderna och så var det även denna gång, så jag gjorde bestämde mig för att även göra en svartvit variant.

Emma S på skånska slätten

Detta blir då Emmas andra framträdande framför kamera och jag är återigen väldigt imponerad av henne och hur lätt hon agerar framför kameran. En riktig naturbegåvning. Ett stort tack till frugan som står för smink & styling.