Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

Eva Cooper från Timbro lanserar bok

Skön stämning i Debaser-baren

Måste man sympatisera med vänsterrörelsen för att få kalla sig feminist? Detta och mer reder Eva Cooper ut i sin bok, Myten om det andra könet. Så här skriver Timbro själva inför lanseringen:

Från höger till vänster tycks man vara överens: Om kvinnor fick bestämma skulle Sveriges politiska landskap vara rött. Men är det så enkelt?

Under kvällen bjöds det på snittar, bubbel och goodie bag. I den hittade man nagellack, chokladpraliner och senaste numret av magasinet NEO. Komikern tillika centerpartisten Hannes Hervieu grillade verbalt bokens innehåll till publikens stora förtjusning och i baren spelades de soft loungemusik.

[gallery link="file" order="DESC" columns="4" orderby="ID"]

Om jag hade fått önska något mer av kvällen så är det att ljusteknikerna sätts i en kraschkurs i "ljussättning för fotografering i företagslokal". Lite tråkigt att behöva sitta med bländare f/1.4, ISO 1600 och en slutartid på 1/50 sekund när det finns bättre ljusmöjligheter att tillgå. Baren och loungeutrymmet var dock riktigt snyggt ljussatt och atmosfären var trevlig på Debaser Medis, så tack för en mycket trevlig kväll!