Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

Favoriter från Internetdagarna 2011

2011-11-21_D700_PunktSE_Internetdagarna_dag_1_DSC9734

[gallery link="file" order="DESC" columns="4" orderby="ID"] Att jag kom att bevaka Internetdagarna 2010, kom sig av en slump. Jag fick ett samtal från Måns Jonasson på Stiftelsen för internetinfrastruktur (punkt SE) bara dagen innan. Måns hade fått mig rekommenderad via twitter och frågade ifall jag kunde ställa upp då deras ordinarie fotograf fått förhinder. Jag som är lite utav internetjunkie ställde givetvis upp. Det var därför extra roligt när jag återigen fick förtroendet att bevaka en av de, om inte den största internetkonferensen i Sverige.

Den stora skillnaden mot förra året var att vi höll till i Stockholm Waterfront, känt som Stockholms flaggskepp gällande konferensfastigheter, och ökänd för dess problem med internetuppkopplingar och mobiltäckning. De flesta problem var åtgärdade sedan den knaggliga start med Vinterkonferensen SSMX och Socialdemokraternas kongress där de helt enkelt var tvungen att köpa upp varenda meter av ethernetkabel och switchar för att det trådlösa nätet skulle fungerade för oss journalister som var på i tjänst.

Vad är en konferens utan internetstrul? Så självklart gick nätet ner några timmar även på den andra konferensdagen, lite ironiskt med tanke på konferenstemat ;).

Bilderna längst upp i inlägget är mina personliga favoriter ur de cirka 120 som jag levererade. Alla bilder går att ses i flickrgruppen för Internetdagarna.