Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

Porträtt åt kommunikationsbyrån Byråkreativ

Gruppbild i industritrappa, Byråkreativ ©Tobias Björkgren

Då var man färdigredigerad, bilderna är levererade och Byråkreativ är nöjda med resultatet. A job well done, enligt mina beräkningar i alla fall. Efter att Elna fixat min logga för företaget kändes det inte mer än rätt att jag fixade lite snygga bilder åt Byråkreativ som tack för hjälpen. Sagt och gjort så åkte jag ner till Norrköping för att fotografera Elna, Erica och Martin som är hjärnorna bakom den kreativa byrån Byråkreativ. De har sitt kontor mitt i det gamla industrilandskapet i Norrköping som är en extremt vacker miljö med utsikt som består av ett vattenfall, omgivet av en massa byggnader. Kan knappast bli bättre för arbetsmoralen.

För de enskilda porträtten tänkte vi köra lite härligt, naturligt ljus från de stora fönsterna men trots ljusinsläppet var jag tvungen att lätta upp ljuset i lokalen ytterligare en aningen genom att slå en blixt i taket och använda en reflexskärm.

[gallery link="file" order="DESC" columns="4" orderby="ID"]

Gruppbilderna togs dels i korridoren och dels i de avskalade industritrapporna i huset. Väl i korridoren tog jag en bild där Elna och Erica stod mot en röd vägg och vips blev det en liten session där som blev betydligt bättre än vad jag förutspått. Ibland är slumpen med dig och ibland mot dig och idag klart med!

Om ni inte känner er mätta på mitt berättande om bilderna kan ni fortsätta läsa vad Elna skrivit om själva fotosessionen.