Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

Windows on location i Stockholm

 För två helger sedan var jag ute på Fjäderholmarna och uppe i den stora sviten på Story Hotel och gjorde ett grymt roligt uppdrag åt Microsoft. Ett tiotal modejournalister från olika delar av USA och Kanada flög hit för att uppleva Stockholm; De kallar det för Windows on location.

Resan fokuserade väldigt mycket på kreativitet och så klart användandet av olika Windowsverktyg som underlättar i skapandeprocessen. Mitt uppdrag var att ta bilder som ger en positiv känsla i användandet av windowsenheterna men även interaktion mellan de olika deltagarna.

Detta uppdrag är helt fotograferat med Fuji X100s och bilderna uppe i Story Hotels svit är tagna med ett väldigt högt ISO-tal, någonstans mellan 1600-3200. Visst är de lite brusiga men det blir ett väldigt skönt brus från kameran. Just att kunna gå och smyga runt med en så liten och tyst kamera möjliggör för helt andra bilder än med en stor och mer ljudlig kamera, sen att ens rygg och axlar får minskad ansträngning är ju inte helt fel det heller.