Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

Eventfotografering PWC/SIME

2011-06-21_D700_PWC_SIME_Event_DSC9136

I tisdags dokumenterade jag ett event på Operaterrassen där PwC mjuklanserade "Global Entertainment & Media Outlook: 2011 - 2015" tillsammans med Ola Ahlvarsson från SIME. Outlook är en sammanställning av data från hela världen, till för att underlätta beslut inom media och underhållningssektorn och bland de inbjudna talarna och gästerna fanns representanter från MTG, SVT, Aller Media med flera.

Global Entertainment & Media Outlook: 2011 - 2015

Detta uppdrag är mitt andra för PwC hittills. Det tidigare fotograferades även det  på terrassen. Det som är så härligt med den här lokalen är de stora panoramafönstren som släpper in väldigt mycket  indirekt ljus. Utan dessa fönster vars ljus skapar en trevlig atmosfär skulle lokalen vara  mörk och svår att plåta i.

Global Entertainment & Media Outlook: 2011 - 2015

Föredraget innehöll en hel del intressanta jämförelser, tillbakablickar och framtidsspåning, Spotify hyllades och man höjde ett varningens finger för Groupon. Ett intressant inslag under slutfasen av diskussionerna på scen var när man tog upp skaparen bakom DJ-produkten Pacemaker vars yngre bror gav en imponerande presentation utav produktens fulla bredd.

Demonstration av Pacemaker på Operaterassen

Tillställningen fotograferades helt i det befintliga ljus som lokalen erbjöd i kombination med det ljusstarka objektivet 50mm f1.4G från Nikon. Kameran som tjänstgjorde var som vanligt min D700.