Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

I dag fyller jag 25 år

Födelsedagstårta med jordgubbar och grädde

För 25 år sedan, klockan 01:00 den 1 mars 1986 föddes en liten rackare på Kristianstads sjukhus, senare kallad Tobias. Av min storlek att tyda tyckte min farfar att jag borde ha fått plats i en tändsticksask. Om jag minns mig rätt (börjar ju bli gammal) vägde jag strax under 2 kilo. Men tack vare min livlighet och min förkärlek för mat växte jag till mig och blev en sprallig liten spellevink med getingar i byxorna. Denna spellevink blev sedermera, via en massa omvägar en man.

Födelsedagstårta med jordgubbar och grädde

Reflektion

Nu när man är ett kvarts sekel fyllda, som Maria Hägglöf så vältaligt skrev på min facebookvägg, börjar man sakta men säkert hitta sin plats i världen. Jag har ett yrke som jag älskar, är tillsammans med världens bästa flickvän som jag på fredag ska flytta tillsammans med till en fin tvåa i Aspudden. Men framförallt är jag sen i lördags ägaren till en Isomatic espressomaskin. What more can a guy want?

Så hur firar man en sån här dag?

Dagen till ära kommer jag att ta en snygg pressbild till en up and comming journalist men i och med en irriterande förkylning blir kvällen förmodligen lugn. Jag chansar att det blir varm soppa, en kopp te och mys med Caroline.

Tack på förhand och efterhand för alla gratulation!