Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

Karin Hedman - Internetworld

Karin Hedman - InternetWorld

För ett tag sedan ringde redaktionen till InternetWorld upp mig och undrade ifall jag kunde ta bilder till ett reportage. Självklart så tackade jag ja till uppdraget och fick då reda att det rörde sig om att fotografera Karin Hedman, informationschef för riksdagsförvaltningen. Det fanns en hake, bilderna var tvungna att vara inne inom en vecka och inforamtionschefen var på semester. Som tur var lyckades vi boka en tid dagen innan deadline och bilderna levererades i tid. Karin Hedman - InternetWorld

Karin Hedman - Informationschef för riksdagsförvaltningen

Karin var och är en lättsam profil att fotografera, och hade själv tydligen varit med om en och annan fotografering tidigare, fast mer bakom kulisserna då.

Vill ni veta en informationschef för en av Sveriges mäktigaste platser sysslar med på nätet och hur hennes åsikter kring bra verktyg och framtidens behov, tycker jag att ni plockar nummer 8 av internetworld.

Fler uppdrag

Jag har efter detta uppdrag gjort två stycken reportagefotograferingar inför nummer 10. Så är ni nyfikna på Gitta Wilén (Veidekke) och Pelle Sten (Inuse) och vad fasiken menas med en "Digital Storyteller", bör ni plocka upp det numret när det väl kommer ut.