Fashion and commercial Studio | Tobias Björkgren
Photography
 All rights reserved

News

Latest from Tobias Björkgrens visual world, some behind the scenes look and the latest news from his shoots.

Vårt bidrag till Ekströms Bröllopskampanj

Ekströms Kladdkaka bröllopstyle

Nu kan du rösta! klicka här för att rösta på vår bild i Ekströms bröllopskampanj

Ekström har nu under sommaren en bildtävling där vinnaren vinner 100 000kr att spendera på ett bröllop. Eftersom vi planerar att gifta oss om två år så tänkte vi att vi kanske borde ge det ett försök. Så igår slog vi slag i sak och riggade upp min lilla hemmastudio.

bild av den temporära hemmastudion

Det ni ser i bild är min blixt Nikon SB-900 som skjuter in i ett 100cm semitransparent paraply till vänster om kameran. Caroline som håller upp en vit reflexskärm till höger i bild och ett snyggt blå/turkos papper får agera bakgrund bakom kladdkakan som vilar på ett tårtfat i glas.

Det färdiga resultatet ser du här nedan.

Romans på ett fat

Den färdiga kakan är byggd i tre nivåer. Den nedersta ligger exponerad med florsockeröverdrag med en krans av rosa rosor. Nivå två är klätt i rosa marsipan och tredje lagret är täckt av grädde som toppas med färska hallon och längst upp dekorerad med en rosa ros. allting pudras med florsocker och silverkulor. Jag kan garantera att den var god ;)

När bilden har accepterats i tävlingen kommer jag att uppdatera detta inlägg så att ni som läser denna blogg kan rösta på vårt bidrag. Förutsagt att ni gillar den såklart. Titeln vi har valt för bilden är passande nog "Romans på ett fat".